Strokovnjak za avtokleparstvo in avtoličarstvo

Je bil vaš avtomobil udeležen v takšni ali drugačni prometni nesreči? Ste neprevidno parkirali, zato se zdaj na pločevini pozna večja ali manjša praska ali odrgnina, ki kvari izgled vozila? Je vozilo morda udarjeno ter poškodovano? Želite novo barvo ali novo grafiko na vozilu? Potem zagotovo iščete dobrega avtokleparja in avtoličarja. Pa veste, kam se obrniti?

Čeprav je danes kvalitetnega strokovnjaka za avtokleparstvo in avtoličarstvo precej težko najti, nikar ne obupajte. Mi imamo pravo rešitev za vas. V avtoservisu Selan smo poleg vseh ostalih storitev, kamor sodijo avtomehanika, hitri servis ali priprava vozila na tehnični pregled, strokovnjaki tudi za različna avtokleparska ter avtoličarska popravila. Pri tem se še kako dobro se zavedamo, da je potrebno vsa dela opravljati natančno ter s kvalitetnim in vrhunskim orodjem. Le tako se lahko dosežejo rezultati, ki razveselijo še tako zahtevno stranko.

Kaj pravzaprav je avtokleparstvo?

AvtokleparstvoAvtokleparstvo poskrbi za kakovostno popravilo poškodovanih vozil ter popravilo manjših ali večjih karoserijskih napak. Naši strokovnjaki z izkušenim očesom vozilo najprej pregledajo, analizirajo različne poškodbe ter jih na koncu seveda tudi popravijo. Tako poskrbijo za odpravo prask, udarnin, zmečkanin in drugih lepotnih napak.

V sklopu avtokleparstva vam tako nudimo popravila kovinskih delov in delov iz plastičnih mas, popravila poškodb, nastalih zaradi toče, različna popravila zaradi rjavenja in še bi lahko naštevali. Poškodovane dele nadomestimo z novimi, zamenjamo tudi vetrobranska stekla in poškodovane svetlobne elemente. Pri svojem delu uporabljamo vrhunske materiale ter seveda tudi najsodobnejše metode. V naši delavnici za avtokleparstvo vam vaše vozilo popravimo tako, da bo izgledalo kot novo. Popravila so kvalitetna in brez znakov predhodnih poškodb.

In kaj zajema avtoličarstvo?

AvtoličarstvoTudi storitve na področju avtoličarstva izvajamo v sodobno opremljeni delavnici. Avtoličarstvo obsega vse od odprave manjših lepotnih napak, delnega ali celotnega lakiranja karoserije pa do barvanja spojlerjev, odbijačev, pokrovov ogledal ter lakiranja kovinskih in aluminijastih delov avtomobila. Tu bi omenili tudi profesionalno poliranje, ki da vašemu vozilu zavidljiv sijaj.

Dandanes so za avtoličarstvo značilne vse višje zahteve glede kakovosti popravila avtomobila. Zato je tudi pri tej vrsti storitev zelo pomembno, kakšna orodja in material uporabljamo. Strokovno opravljeno storitev zato dosegamo z najkvalitetnejšimi barvami, kvalitetnimi brusilnimi papirji, sesalci, kompresorji, brizgalnimi pištolami in lakirnimi komorami. Vse to je za strokovno opravljeno avtoličarstvo nepogrešljivo.

Za brezhibne rezultate in vaše zadovoljstvo

Pri nas ličenje avtomobila ni zgolj okolju prijazno in v skladu z najvišjimi standardi, temveč ga odlikuje tudi zmerna cena. Svetujemo vam ustrezen način in cenovno dostopno popravilo, zato ste lahko prepričani, da boste od nas odšli resnično zadovoljni.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in neprestano spremljanje novosti na področju avtoličarstva in avtokleparstva. Oboroženi smo z najsodobnejšim znanjem, ki ga pridobivamo s stalnim izobraževanjem na raznih strokovnih seminarjih. Na svoje znanje in strokovnost smo še posebej ponosni, saj vemo, da smo usposobljeni za še tako zahtevna popravila.

Zaradi naše odgovornosti in strokovnosti nam zaupa vedno več strank, česar smo še posebej veseli. Lahko ste popolnoma brez skrbi. Zagotavljamo vam, da se boste k nam še radi vrnili!