3 nasveti za ureditev predsobe

Predsoba je ogledalo našega doma in ni samo prostor, kjer odložimo svoja vrhnja oblačila in obuvala. Je prostor, ki nas sprejme in pozdravi, ko pridemo domov. Je tudi prostor, ki ga naši gostje opazijo najprej, ko vstopijo v naš dom. To je le nekaj od razlogov, zakaj je dobra ureditev predsobe tako pomembna.

V nadaljevanju vam bomo podali nekaj zelo koristnih nasvetov, ki lahko v največji meri pripomorejo, da bo vaša predsoba funkcionalna, vizualno privlačna in da se bo lepo skladala tudi z drugimi deli vašega doma.

1. Poskrbite za sprostitev prostora

Vsaka stvar v predsobi naj ima svoje mesto. To pripomore k veliko večji organiziranosti in preglednosti. Če imate v predsobi predmete, ki jih ne uporabljate, jih odstranite. Na ta način boste kaj hitro sprostili prostor, zagotovo pa se boste tudi bolje počutili. Vaša predsoba bo končno lahko spet normalno zadihala.

2. V predsobo postavite primerno omaro

Omara v predsobi je eden od najpomembnejših elementov pohištva. Omogoča večjo organiziranost vseh predmetov, ki jih puščate na tem mestu. Vanjo lahko pospravite različne kose vrhnjih oblačil, dokumente, ključe ter druge drobnarije. Spodnji del naj bo od zgornjega ločen, da boste vanj lahko pospravili čevlje.

  • Predsoba BENY

Če niste ljubitelji omar v predsobah, potem vam priporočamo, da se raje odločite za nakup obešalnikov, skladiščnih skrinj in košev. Vanje boste lahko pospravili vse, kar vam je v napoto ali kar bi radi imeli shranjeno na dosegu roke.

3. Poskrbite za primerne dodatke

Priporočamo, da v predsobo namestite dovolj veliko ogledalo. To bo imelo tako funkcionalen kot estetski namen. Na hitro boste lahko preverili svoj videz, ko boste odhajali od doma. Okoli njega lahko namestite okrasitve, ki bodo prostoru zagotavljali še dodaten čar. Če je predsoba dovolj velika, na njene stene lahko namestite simpatično sliko ali misel, ki jo boste dali v lep okvir.

Predsobi lahko dodate še zanimive kose pohištva oziroma dodatke. Naj vam zaupamo nekaj idej: lava svetilka, omarica zabavne oblike, rože, motivacijski napisi v obliki stenskih nalepk, porisani spominski krožniki, stenska ura itd.