Poceni ogrevanje z vodo in zrakom

Cenejše ogrevanje

Vas je naslov nekoliko zmedel? Verjetno ste se vprašali, kako bi lahko dejansko brezplačna voda in zrak pocenila vaše ogrevanje. Pa v resnici drži! Seveda pa za to potrebujete še napravo, ki vam bo to omogočila. Gre za ogrevalne toplotne črpalke, ki delujejo po principu zrak-voda in močno znižajo mesečni račun za ogrevanje.

Da gre za sistem, ki precej poceni ogrevanje, je jasno takoj, ko pomislimo na to, da obstaja tehnološka inovacija, ki za ogrevanje izrablja okoliška zrak in vodo, ta pa sta praktično brezplačna in dosegljiva vsem. Če k temu dodamo še zanemarljiv vložek električne energije, ki poganja krmilni sistem črpalke, je zadeva jasna.

EU kakovost in proizvedeno pri nas!

Ogrevalno toplotne črpalke Orca so proizvedene v Sloveniji, sestavljajo pa jih najkakovostnejše komponente iz Japonske in EU. Da gre za zares visoko kvaliteten izdelek, priča tudi dejstvo, da tovrstne toplotne črpalke ne le dosegajo najstrožje evropske standarde, pač pa jih tudi visoko presegajo.

Visokotemperaturne ogrevalne toplotne črpalke Orca

V tem primeru gre vsekakor za naložbo v prihodnost, za katero vam nikoli ne bo žal. Če ste doslej menili, da ceneje ne gre, ker že sedaj ogrevate na pelete, ki so najcenejši energent na trgu, pomislite še enkrat. S pomočjo ogrevalne toplotne črpalke Orca bo vaše ogrevanje še bistveno cenejše.

Delovanje toplotne črpalke zrak-voda

Ogrevalno toplotna črpalka zrak-voda deluje tako, da za ogrevanje izkorišča okoliški zrak. Črpalka iz električnega omrežja pridobi samo 1 kWh, medtem ko iz brezplačnega zraka pridobi kar do 5,2 kWh energije!

Ob tem pa je potrebno navesti še nekaj zelo dobrodošlih lastnosti omenjenih toplotnih črpalk:

  • So izjemno enostavne za uporabo, saj omogočajo celo krmiljenje na daljavo, tudi s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona.
  • Njihovo delovanje je zelo tiho in ne moti vašega miru.
  • Lahko jih uporabljate celo za hlajenje.
  • Njihova namestitev je precej enostavna in omogoča priklop tudi na že obstoječe ogrevalne sisteme.
Deli s prijatelji ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email