7 nasvetov za popoln profil na spletnih zmenkih

Samski se danes najpogosteje spoznavajo preko spleta. V ta namen je na voljo zares pester nabor spletnih strani in aplikacij, ki so vsaka zase dobrodošle posamezniku, ki išče sorodno dušo ali prijatelja. Da bi bili tam uspešni, morajo imeti privlačen profil.

Nekateri se bolj potrudijo, drugi manj, a dejstvo je, da določene poteze odločajo o tem, ali bomo drugim bolj ali manj zanimivi. Ni nepomembno, kakšen profil imamo, saj je to dejansko prvi stik z neznanci, ki jih šele želimo spoznati. In kako poskrbeti za zanimiv in privlačen profil?

1. Slika pove več kot 1000 besed

Profil naj vsebuje več kakovostnih fotografij, ki kažejo vaš obraz in telo. Fotografije naj bodo realne, ne izpostavljajte samo najboljših delov telesa. Najpogostejša napaka je, da ljudje objavljajo zastarele fotografije, na katerih so popolnoma drugačni kot danes.

Predstavljajte si, da na portalu zagledate simpatično osebo, poklepetate in se dogovorite za kavo. Ko se dobita, pa te osebe sploh ne prepoznate, saj je precej starejša in ima več kilogramov kot na slikah. Ne objavljajte pretirano zapeljivih in vulgarnih slik, saj so zanje primernejši erotični oglasi.

2. Zapišite iskren opis

V opisu se osredotočite na svoje kvalitete, zanimanja in hobije. Pišite iskreno in ne pretiravajte. Če imate smisel za šalo, lahko nekaj več o sebi poveste tudi na ta način, kar bo izpadlo precej bolj sprejemljivo, kot da zgolj suhoparno naštevate svoje kvalitete.

Opis profila na spletnih zmenkih
Ko pripravljate opis za svoj profil, bodite iskreni in ne pretiravajte.

Humor je vsekakor dobrodošel, saj se ljudje radi smejimo, vendar pri tem pazite, da ne boste žaljivi. Ni nujno, da vsi razumejo črn humor na način, kot ga vi in vaši prijatelji. Osebo najprej spoznajte.

3. Vključite specifične podatke

Vključite specifične podatke o sebi, kot so vaša najljubša hrana, filmi, glasba in podobno. To bo drugim olajšalo poiskati skupne interese. In ne le to, tudi algoritmi sodobnih aplikacij za zmenke znajo s pomočjo teh podatkov med seboj povezati osebe s sorodnimi zanimanji. Na ta način boste imeli precej več možnosti za uspeh.

4. Poudarite svoje cilje in ambicije

Ljudje se zanimajo za tiste, ki vedo, kaj hočejo v življenju, in imajo cilje, ki jih želijo doseči. Ste povezani s poslovnim svetom, morda umetnik, ki želi izdati knjigo? Izpostavite to v svojem profilu.

5. Omenite, kaj iščete

Če iščete dolgotrajno zvezo, poudarite to v profilu, da se bodo z vami povezali ljudje, ki imajo podobne namene. Največkrat lahko izbiramo med resno zvezo, prijateljstvom in romanco, pri čemer je dobro vedeti, da romanca pomeni odnose, kot je erotika, gre torej za nekoliko bolj ohlapne odnose.

6. Izogibajte se negativnosti

Ne poudarjajte preteklih slabih izkušenj ali negativnih lastnosti. Namesto tega se osredotočite na pozitivne vidike svoje osebnosti. Nihče si ob sebi ne želi depresivne in slabovoljne osebe, zato negativne zgodbe pustite za seboj.

7. Posodabljajte podatke

Profil redno posodabljajte ter dodajajte nove fotografije in opise. To bo drugim pokazalo, da ste aktivni in da ste resnično zainteresirani za zmenke. Ste obiskali kak nov kraj, ker radi potujete? Objavite fotografijo!

Posodabljanje profila na spletnih zmenkih
Na svojem profilu za spletne zmenke redno posodabljajte slike in opis.

Če ste med iskanjem simpatije spremenili določene navade v življenju, profil ustrezno posodobite. Ste morda prenehali s kajenjem ali pitjem alkohola? Odlično, tudi to je informacija, ki sodi v profil.