Sodobna frizerska oprema

Saloni lepote, med katere lahko štejemo wellness centre, kozmetične in masažne salone ter tudi frizerske salone, so več kot prostori, kjer poskrbijo za videz našega telesa ter dobro počutje. Za marsikoga je salon lepote oaza miru, kjer se želi tudi popolnoma sprostiti in se prepustiti razvajanju. Zagotovo torej ne zadoščajo zgolj kakovostne storitve, temveč je potrebna tudi primerna oprema prostorov. Sodobna in tehnično dovršena, da poteka delo čim bolje, hkrati pa tudi lepa in zanimiva, da razvaja najbolj pomemben čut sodobnega človeka: vid.

V podjetju Imprim iz Maribora vam zato za potrebe vašega salona oziroma studia nudijo le najboljše: v njihovi ponudbi sta kakovostna in estetsko dovršena frizerska oprema ter oprema za kozmetične salone.

Frizerska oprema – pohištvo

V vsakem frizerskem salonu so potrebni stoli, umivalniki, ogledala, brivniki in druga frizerska oprema. A pričnimo pri pohištvu. Najbolje si je izbrati neko »rdečo nit«, ki bo glavna za ustvarjanje razpoloženja in dobrega počutja. V frizerskem salonu so najprej potrebni pult za sprejem ter blagajno, nekaj omaric za vse potrebščine in material, poleg tega pa umivalniki, stoli in seveda ogledala.

  • Frizerski stol

Frizerska oprema naj bo usklajena. To pomeni, da se sklada tako barvno kot stilno. Lahko se odločite za sodobne linije ali pa za bolj razkošne, ki morda že nekoliko spominjajo na barok. K stenam, okrašenim z zlato barvo, se namreč lepo poda stilno pohištvo ter ogledala z zlatimi izrezljanimi okvirji, h katerim lahko lepo kombiniramo stole iz rjavega usnja. V takšen razkošen videz lahko seveda vkomponiramo tudi barve, saj rdeča, mornarsko modra, turkizna in še marsikatera druga barva v kombinaciji s črno, zlato ali srebrno delujejo izjemno bogato.

Lahko pa se odločite, da bo vaša frizerska oprema tudi bolj enostavnih linij in minimalistična. V tem primeru pri barvah tako rekoč ni omejitev in vaši stoli so lahko zelo pisani, morda celo vsak v drugi barvi: eden oranžen, drugi rdeč, tretji rumen. Z barvami ustvarimo vzdušje, ki je lahko igrivo in sončno, umirjeno, romantično …

Frizersko »orodje«

Frizerska in kozmetična oprema Imprim vam ne nudi zgolj pohištva oziroma stolov in umivalnikov za salone, temveč v celoti poskrbi tudi za vse ostalo, kar je nujno za delo. Pri njih so vam na voljo profesionalni sušilniki za lase, ravnalniki in kodralniki las, brivniki ter nastavki zanje, krtače in glavniki, škarje in britve … Da boste te imeli kam odložiti, poskrbijo s profesionalnimi vozički za shranjevanje, tako da vam bo vaša frizerska oprema vedno pri roki, a kljub temu ves čas pospravljena. Ponujajo tudi stolčke za frizerje, ki znajo priti ob dolgotrajnejšem urejanju pričesk ali podaljševanju las še kako prav, poleg tega pa tudi opremo za razkuževanje.

  • Frizerski stolček

In če ponujate v svojem frizerskem salonu več kot zgolj striženje? Če stranki med čakanjem na prost stol za striženje ponudite manikuro ali urejanje obrvi, ravno tako ne bo težav, saj vam Imprim nudi poleg frizerske opreme tudi vso opremo za kozmetične salone, torej lahko svoj nakup brez težav opravite na enem mestu. In verjemite – izplača se ponuditi nekaj več ter tako poskrbeti, da bodo stranke od vas odšle popolnoma zadovoljne, zaradi tega pa se bodo k vam vedno znova z veseljem tudi vračale.